Första pastan på 6 månader

Idag kände jag mod i kroppen och tänkte att pasta inte skulle vara något problem för mig längre. Jag gjorde stuvade makaroner och stekt fläskytterfilé, det var väldigt gott, tyvärr verkade inte magen gilla det. Jag funderar om det verkligen är pastan som är boven, eller om det är något annat jag ätit. Jag har ju länge trott att gluten är nej för mig, även om jag känner mig osäker.

Nu verkar det som att det får bli uppehåll med gluten tills nästa kostexperiment infaller.

Annonser

2 Responses to Första pastan på 6 månader

  1. jagochminmage skriver:

    Åh jag älskar pasta och har inga problem med gluten, tvärtom känns pasta ganska snällt mot min mage. Däremot feta, gräddiga såser till pastan går inte alls. Men det är väl olika från person till person som med allt annat med vår skitsjukdom.

    • Jag och Crohns skriver:

      Jag har ätit mycket pasta tidigare, jag har också tyckt det har varit rätt bra för magen, men under senaste året har något förändrats. Jag blir fortfarande osäker om det verkligen är så, men varje gång jag börjar om blir jag sämre. Jag kanske klarar av det när inte inflammationen är så aktiv, ska fortsätta testa längre fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: