Ordentligt med sömn

Efter gårdagens bravader hade jag inte mycket energi kvar när jag kom hem igår kväll. Det blev sängdags rätt tidigt och jag sov så länge jag bara kunde. Jag har till min glädje inte mått pyton idag, bara lite öm runt sticken i magen. Jag har jobbat som vanligt idag och det har varit en bra dag.

Efter min maratonsömn igår vet jag inte om jag kommer att somna så tidigt som jag skulle vilja. Imorgon är det midsommarafton  och jag ska åka bort tidigt på morgonen. I år kommer det att bli ett lugnt firande med släkten, och det känns helt okej.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: