Jag börjar med Humira

På onsdag drar jag till storstan och får min introduktion till Humira (TNF-hämmare). Jag har bestämmt mig för att ge det ett försök, mest för att kalprotektin-provet varit så högt. Jag vill inte låta inflammation ta över så jag måste göra en ny operation, hoppas att detta hjälper istället. Det som skrämt mig är väl den långa lista av biverkningar som inte är så snäll, men det är ju många som mår helt prima också. Fungerar det inte får jag väl sluta helt enkelt. Jag kommer att rapportera när jag är tillbaka.

Annonser

4 Responses to Jag börjar med Humira

  1. Sofia skriver:

    Jag går ju på humira.. och jag mår hur bra som helst :) Det är ju olika från person till person förstås

  2. jagochminmage skriver:

    Hoppas att det funkar bra för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: