Glutenfria kanelbullar

Före helgen provade jag att baka glutenfria kanelbullar som blev helt okej. Något gott till kaffet som jag så länge längtat efter. De är något torrare än vanliga bullar men blev bättre än väntat. Det som skiljer vid baket är egentligen bara jäsning. Här jäser degen först när bullarna ligger på plåten och väntar på gräddning, till skillnad vid vanligt bak där de jäser både före och efter själva bakningen. Jag använde mig av Finax mjölblandning 900g. Ska se om jag kan ordna fram ett recept, har det inte framför mig nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: