Stressperiod

Just nu är jag inne i en period då allt ska göras samtidigt. Stressen gör mig virrig och jag ska både vara här och där på samma gång. Trots att jag sover mindre än vanligt så är jag fortfarande uppe i varv sent på kvällen, det är heller inte så ofta då jag sitter och skriver på bloggen mitt i natten.

Det ska bli så skönt när väl semestern kommer, mina planer är att inte ha så mycket att göra då. Allt ska gå i slowmotion och jag ska verkligen ha tid att känna lugnet. Nu är det bara 2,5 vecka kvar dessutom.

Annonser

2 Responses to Stressperiod

  1. Jennicka skriver:

    Men kom min kommentar aldrig fram tro? :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: