Det goda återfallet

Ännu en gång faller jag i godisfällan. Under detta år har jag med jämna mellanrum tappat fokus. Det är väl inte så farligt, men just tillfället kunde ha varit bättre. Det är oftast när jag inte mår så bra som längtan efter något gått infinner sig. Problemet är att det skapar ett sug och det är svårt att sluta när man väl kommit igång.

Annonser

2 Responses to Det goda återfallet

 1. Jennicka skriver:

  Hej! Hittade precis till din blogg.
  Även jag har crohns! jag inte kan sova just nu pga smärtorna! Så jag googlar lite i hopp om att hitta någon med samma sjukdom som vill hjälpa mig med tips. Mitt började runt 2007, fick ett skov, kunde inte äta och blev inlagd var 17 år då. Allt försvann, sen fick jag min dotter 2009 och pappa blev mördad 3 månader innan så då blev jag sjuk igen, denna gången för att stanna. Nu har ja varit på remicade behandlingar i över 2 år. Men inget hjälper, jag tjatar och tjatar men som sagt inget hjälper. Nu tar ja saken i egna händer (otroligt att man måste göra det) och kollar upp om tips från andra! Hoppas du vill tipsa! Känner ingen som har detta :)

  Kram http://www.jennicka.blogg.se

  • Jag och Crohns skriver:

   Hejsan!

   Ditt inlägg hamnade i skräpposten av någon anledning, så det var därför det inte kom fram.

   Det var många jobbiga saker du fått vara med på en och samma gång. Oftast är en kombination av medicin och en bra kost vägen man får gå. En del har till och med slutat med mediciner när det gjort en större kostomläggning som fungerar. Jag tror själv inte jag någonsin kommer att sluta med medicin helt och hållet, men man vet ju inte. Vad jag brukar tipsa om är att hitta en kost som fungerar, att undvika sådant som gör sjukdomen värre. Sedan någon form av träning tror jag på, behöver inte vara mycket men något som håller kroppen igång. Crohns är väldigt individuell, så sådant som fungerar på någon annan kanske inte fungerar på en själv. Är det något du undrar över så är det bara att skriva.

   Hälsningar Jag och Crohns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: