Hårt arbete belönas med god mat

Denna lördag har jag varit ute i skogen och planterat granplantor, det blir rätt slitigt efter några timmar. Jag hade inte riktigt laddat upp med något energirikt, vilket gjorde att jag blev rätt så trött. Nu har jag dock vägt upp det hela med att äta grillat, till efterrätt blev det äppelpaj och som filmsnacks blev det chips, godis och dricka. Antagligen får jag ångra denna festmåltid, men just nu känns det helt klart värt det, gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: