Godis till middag

Igår var jag förbi hos mormor för att hälsa på. Jag hade inte hunnit med att äta middag och helt plötsligt fanns där en burk med godis (som det alltid finns hos mormor). Mormor satt i telefon och undertiden jag väntade kunde jag inte låta bli frestelsen, oj vad smaskigt :)

Eftersom mormor inte heller ätit middag blev jag bjuden på riktigt mat, så det slutade ganska bra ändå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: