Juni ägnar jag åt kosten

Ikväll har jag sett film och ätit förmycket glass, dumt av mig. Även om jag mått bättre så är det inte bra, jag har fortfarande ont i magen till och från, ett mycket dåligt tecken av gamla erfarenheter. Under denna månad ska jag göra ett försök att skärpa kosten ännu hårdare, och går det inte få ner inflammationen så kommer det att bli Humira. Vet jag att jag gjort det bästa jag kan med maten så behöver jag inte känna ångest över att hoppa på Humira. Så nu blir det inget mer glass på ett tag, juni månad ska bli ett experiment i kosthållning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: