Hård i mage

Denna gångna vecka har jag gått till det bättre. Dock har jag blivit hård i magen, vilket till en början var rätt trevligt, men nu är det inte lika roligt längre. Cornflakes, mjölk och bananer har troligen skapat detta läge med hjälp av ett lågt fiberintag. Under helgen har det dock blivit en del onyttigheter, men det verkar inte gjort någon skillnad. Lustigt vilka vändningar som sker, synd att det aldrig kan vara normalt någon gång.

Imorgon börjar en ny vecka då jag ska fortsätta ringa och försöka få tag på doktorn som aldrig hör av sig. För 45 dagar sedan var det så jävla bråttom med provtagningar och röntgen för att göra sig redo för Humira, och doktorn skulle ringa så fort han sett proverna. Tycker i alla fall de kan höra av sig och säga hur det ligger till istället för att ignorera en.

Annonser

2 Responses to Hård i mage

  1. Maria skriver:

    Ja, helt oacceptabelt oproffessionellt beteende. De flesta arbeten är stressiga och skulle aldrig accepterat att inte svara på ett mejl/samtal på så lång tid. Jag är oftast obeveklig när det gäller sjukvården, då min erfarenhet är att man måste pusha fram beslut och åtgärder själv om det någonsin ska hända något. Jag känner mig grymt påstridig och jag kan höra deras suckar i andra änden, men det är min hälsa det gäller och då får de sucka bäst de vill. Hoppas på ett lyckat samtal! //Maria

    • Jag och Crohns skriver:

      Det senaste 2 åren har varit riktigt dåliga, jag har alltid fått ringa flera gånger och höra varför ingen hör av sig till mig. Även om jag haft en inbokad telefontid flera veckor i förväg så har ingen ringt upp. Jag får inte heller veta mina provsvar. Men det är väl bara att ringa ännu mer och vara besvärlig så kanske det händer något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: