Ute och dräller på natten

Jag har haft svårt att somna den senaste tiden, eftersom jag tidigare varit dödstrött blir jag lite glad, men det är samtidigt något lurt på gång. Jag tror det är tankarna som spökar, och när jag väl ska vakna på morgonen är jag så gott som död. Det har hänt mycket den senaste tiden, både på jobbet och med sjukdomen. Jag känner att jag måste hålla mig sysselsatt med något och jag har svårt att slappna av. Men jag tror jag hittat något att stilla detta med…

Jag har precis kommit in från en sväng med min skateboard ute i natten. Mina bästa minne från ungdomen var när vi åkte skateboard hela dagarna och hade roligt. Nu är det istället ett sätta att få komma ut och röra på sig, och inte minst slappna av och låta tankarna försvinna. Just nu är det helt dött ute på samhället, knappt en bil syntes till. Det känns fridfullt när det är folktomt, och jag känner redan att jag reparerat en del av min själ. Bäst att gå och lägga sig innan jag blir allt för poetisk :)

Annonser

2 Responses to Ute och dräller på natten

  1. Sofia skriver:

    Ett av mina bästa minnen från när jag var som sjukast var när jag gick på promenad klockan 2 på natten i regnet, i klädd pyjamas. När det är jobbigt tror jag att det gäller att hitta det vackra i det lilla. Man ska aldrig sluta göra det som gör en glad, oavsett hur jobbigt det är :)

  2. Jag och Crohns skriver:

    Det lät som ett spännande äventyr :)

    Så sant, att göra det man vill göra trots jobbiga perioder, och när energin inte finns så tycker jag en kort promenad ute i naturen hjälper mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: