Tillbaka till träningen

Nu när jag börjat må bättre har jag återupptagit träningen. Jag tog ett försiktigt pass på gymmet idag och det var tungt, jag känner mig mer svag än vanligt :) Jag har också tappat ganska mycket i vikt sedan december och styrkan har följt samma bana. Det är tråkigt att det hela tiden ska vara upp och ner, det gör att jag aldrig kommer framåt. Men hälsan är ju det viktigaste så jag har börjat tänka om, göra det man orkar och känner för och inte pressa sig förhårt och tänka på det så mycket. Under sommaren brukar det bli mindre tid på gymmet, och istället vara ute och njuta av naturen. Jag ser framemot att bara ha en härlig sommar.

Annonser

2 Responses to Tillbaka till träningen

 1. Emma skriver:

  Vill bara säga att jag också precis börjat blogga om min sjukdom för att kanske hjälpa och tipsa andra och mest för att få skrivs ur allt man bär på.

  Vill bara säga att jag tycker du gör ett grymt jobb som bloggar öppet om den här sjukdomen :)

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej!

   Ja det kan vara skönt att få ventilera sig, speciellt när livet känns tungt. Att andra i samma sits kan finna något användbart av det är också bra. Det är inte alltid lätt att hitta någon att prata med om sin sjukdom, jag känner själv ingen med crohns eller liknande i min närhet, men tack vare internet har jag fått kontakt med andra. Jag ska hålla ett öga på din blogg, och jag hoppas du får bli bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: