Fortsatt dåligt

Jag har aldrig varit i ett så jobbigt och långvarigt skov som nu. Magen verkar bara bli mer känslig allt eftersom jag äter. Jag försöker plocka bort allt som jag inte behöver äta, och bara rikta in sig på det viktigaste. Tyvärr äter jag inte speciellt mycket, men något måste jag få i mig, även om det känns jobbigt. Jag ska göra ett försök med kycklingen igen. Kyckling och ris har jag ätit minst en gång om dagen i flera år, men jag drog ner rejält på detta då jag fick så dålig aptit under våren. Inget mer slarv med gluten heller, nu blir det stopp med det. Vi får se om något av detta gör det bättre.

Annonser

4 Responses to Fortsatt dåligt

 1. Maria skriver:

  Det är svårt när aptiten är dålig, har själv känt av det i några dar nu. Hoppas att magen lugnar ner sig och aptiten snart kommer tillbaka.

 2. Sofia skriver:

  Testa att välja bort alla mjölkprodukter och fett, och ät endast välling gjord på vatten, och exempelvis puré en vecka eller två. Det borde finnas näringsdrycker på apoteket som du kan köpa hem och dricka lite nu och då. När jag var riktigt dålig förra året så fick jag det serverat till mig på sjukhuset :) ät lite var tredje timme och allt det där…

  • Jag och Crohns skriver:

   Jag har hopp om att det kommer att bli bättre bara jag äter ganska strikt ett tag framöver. Jag ska prova med kycklingen och se hur det går. Havre, råg, vet och korn utesluter jag helt, fettet håller jag lågt. Jag vill gärna slippa flytande, men det får väl visa sig. Tack för tipsen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: