Frustration och ångest

De senaste dagarna har jag varit instabil. Magen fortsätter att krångla, kan vara bra en dag men sämre nästa. Jag har noll karaktär att hålla kosten, illamåendet gör att jag antingen äter dåligt eller inte alls. Humöret svänger och jag blir frustrerad. Ena dagen säger jag att jag ska skärpa mig, och andra dagen äter jag tårta och smörgåsar. Förut var jag stark och vek mig inte för något. När polarna festade var jag nykter, när jag blev bjuden på minsta lilla kaka tackade jag nej, och jag kände inget problem med det. Träningen gick bra och jag hade rutinerna som fungerade, nu känns det inte som jag har några rutiner alls.

Jag har börjat få mer ont i magen och  minnena från förr börjar komma tillbaka. Dessa minnen hade jag förträngt men nu börjar ångesten komma när jag minns hur jävligt det faktiskt var. Jag försöker sysselsätta mig med praktiska saker så jag slipper tänka på att äta. Att sitta inne och inte ha något att göra (eller inte orka göra) är det värsta, det är då tankarna på att äta är som värst. Vädret har varit värdelöst, och när det varit soligt har det blåst orkan ute, att sitta inne mot sin vilja är inte kul. Nu när jag är förkyld är det inte så mycket att göra åt saken.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till.

Annonser

5 Responses to Frustration och ångest

  1. Sofia skriver:

    Du kommer att klara av det här, och även fast det är jobbigt just nu så kommer det att bli bättre. Det kanske blir sämre först, men det kommer att bli bättre igen. Glöm inte att fokusera på det som är bra, och kritisera inte dig själv för mycket för något du redan gjort. Fokusera framåt :) Det blir bättre.

  2. Maria skriver:

    Förstår att det känns jobbigt nu men snart vänder det:-) kram Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: