Ett knep till att orka städa

Den senaste tiden har jag pendlat mellan att vara trött och pigg. Det känns ändå som att det går åt rätt håll, men jag har svårt att lägga tid på att städa och laga mat. När jag varit pigg vill jag ju göra något roligt och inte skura golv. Smart som jag var bjöd jag mina föräldrar på lunch idag, så nu var jag tvungen att göra lägenheten respektabel igen. Jag började städa direkt när jag vaknade i morse då energin fortfarande fanns kvar, och det gick snabbt att fixa både städning och lunch. Det gäller att sätta sig i en situation då du bara måste fixa, då går allt så mycket lättare. Samma sak som i skolan när man läste inför prov kvällen innan. Det hela blev i alla fall en lyckad bjudning och jag är nöjd över att äntligen ha det fint igen.

Annonser

2 Responses to Ett knep till att orka städa

  1. Maria skriver:

    Härligt:-) man blir stolt över sig själv:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: