Träningsvärk är skönont

De senaste två månaderna har det bara gått utför och träningen har bara blivit lättare och kortare även om den känts tyngre och längre. Men igår kände jag lite extra energi och körde ett något hårdare pass. Idag har jag träningsvärk och är glad för det, då vet jag att det börjar gå åt rätt håll igen. Frågan är ju bara om det går framåt eller bara in i väggen ännu en gång. Just nu har jag inget mål med träningen förutom att försöka behålla formen så gått det går. Det gäller att inte överanstränga sig och bli sjuk nu när jag eventuellt ska göra mig redo för Humira.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: