Kaffe och bröd

Jag mår illa och aptiten är inte så bra. Det jag äter är inte nyttigt eller lämpligt för mig, men jag måste äta nått som inte gör att jag spyr. I fredags på jobbet åt jag smörgåsar till kaffet, mackor hade jag ju slutat med och inte ätit på flera månader. Mina matlådor med kyckling och grönsaker har jag inte sett till på länge, väldigt länge.

Idag har jag ätit pannkakor med glass, det smakade gudomligt gott. Tror detta blir en ond spiral som kommer att ta mig ända ner i helvetesskapet, men när jag väl nått botten så klättrar jag förhoppningsvis upp igen.

Annonser

2 Responses to Kaffe och bröd

 1. Stefan skriver:

  Jobba mannen!
  Lider med dig, hoppas Humira hjälper dig!
  Vill du ha någon att surra med ibland så får du
  gärna maila mig eller adda mig på msn om du använder det.

  Vet vilket helvet denna sjukdom kan vara, fick den i 12års åldern
  …..

  • Jag och Crohns skriver:

   Jag väntar fortfarande på att doktorn ska ringa, så om det blir någon Humira vet jag ännu inte. Idag har det dock börjat kännas lite bättre, men jag bjöd ändå mig själv på två mackor till fikat på jobbet. Imorgon ska jag försöka att bara äta en macka och göra ett försök med lite kyckling och grönsaker :)

   Jag ska lägga mejlen på minne om jag behöver samtala med någon, schysst av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: