Bra påsk och vetemjöl

Denna påskhelg har till största delen varit väldigt bra. Det har varit ett fantastiskt väder och med mycket tid utomhus. Nästan alla syskon och många kompisar har återvänt ”hem” under helgen, så det har varit mycket roligt att få träffa alla.

På dagarna har jag varit med familjen, vi har varit ute på skoterutflykt, lagat mat ute på elden och njutit av solen. Sedan på kvällarna har jag umgåtts med kompisarna. Det har varit mycket att göra och jag känner mig rätt sliten nu faktiskt.

Under påskhelgen har jag också hunnit med att fylla år. Detta har gjort att jag tillåtit mig själv att äta mat med vetemjöl. På födelsedagen blev det uppstekt palt ute i skogen, följt av vetebullar, tårta och kakor. Jag blev ruskigt dålig i magen på kvällen och det tyder troligen på att jag inte borde äta det, särskilt inte i kombionation med fet mat.

I ärlighetens namn känner jag mig helt utbränd efter helgen. När jag är trött men ändå fortsätter att köra på mår jag väldigt dåligt. Igår mådde jag inte bra och hade väldigt svårt att äta, kände mig illamående och extremt trött. I natt sov jag 11 timmar och skulle säkert sova längre om jag inte var tvungen att arbeta. Jag börjar känna igen tröttheten som jag hade för 10 år sedan, omättad som inte gick att sova bort, riktigt så illa är det inte än, men det skrämmer mig att det går åt det hållet.

Jag har fortfarande inte fått något samtal om min eventuella Humira-kur, jag har ringt och lämnat meddelande till doktorn som jag hoppas hör av sig snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: