En stund i det blå

Trots att jag känner mig trött har jag varit och simmat idag, det var länge sen sist. Det har mest blivit gym istället för kondition detta år, en del beroende på mitt knä och det andra att jag blev förkyld så ofta när jag körde hårt på konditionen. Nu känner jag ändå att jag vill börja röra på mig en del, och att mjuka upp den stelna och frusna kroppen med vattenplask i en varm bassäng är inte så dumt faktiskt. Jag ska försöka vara på badet en gång i veckan fram tills de stänger för sommaren, och så tänkte jag komplettera med något annan rörlig aktivitet en annan dag i veckan. Men gymmet ska jag fortsätta som vanligt, om kroppen orkar vill säga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: