Återhämtar mig

Nu när några dagar har passerat efter koloskopin så börjar kroppen hitta tillbaka till vardagslivet. Idag var jag och tränade en kort stund på gymmet, men det var tyvärr inte mycket pulver i armarna idag. Trots detta känns det ändå rätt okej, det kommer säkert att ordna sig någon gång i framtiden. Jag känner faktiskt inte att jag måste något just nu, det får bli som det blir.

Nu är det dags att sova och imorgon ska jag njuta av sovmorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: