Sjuktrött

Att bli trött/utmattad av att vara sjuk är väldigt jobbigt och frustrerande. När man känner sig helt slut utan att ha gjort något, när lusten tar slut och man slutar bry sig. Jag minns året före jag fick min diagnos hur trött jag var. Jag sov all min lediga tid, och när jag var vaken så var jag ändå helt slutkörd.

Starten på denna vecka har börja påminna om detta. Kroppen är död även om jag sovit mer än tillräckligt de två senaste nätterna. Att bara ta sig ur sängen och få i sig nått att äta känns som ett straff.

Nu vill jag bara få koloskopin avklarad, och det känns som att jag inte vill att det ska vara bra, för då vet jag i alla fall vad som är felet.

För övrigt så tog jag min sista kapsel Entocort idag på denna kur, om det blir mer framöver återstår att se.

Annonser

5 Responses to Sjuktrött

 1. Sofia skriver:

  Hoppas att det vänder snart för dig

 2. Nore Ligion skriver:

  Hej!

  Har du testat Psylliumfrön?
  Lägg en matsked att svälla i ett halvt glas vatten, rör om och drick när det blivit riktigt slemmigt, smakar inte mycket, men konsistensen är ju inte särskilt tilltalande, men med tanke på vad man slipper utstå så är det helt klart värt det :)
  Jag har själv haft diagnosen Crohns i 18år nu och det har blivit betydligt bättre :)
  Tar även kosttillskottet Topulin:

  http://aktivsyn.se/bp_topinulin.html

  Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: