Bra helg

Jag har haft en bra helg med mycket att göra och en mage som lugnat sig. Jag har varit ute och lekt i snön med både snowboard och skoter. Det är nu våren är som bäst när solen är framme och temperaturen är bra. Igår kväll blev det lite fest, kompisgänget som samlades och hade trevligt. Som vanligt tog jag det lugnt.

Idag blev det också en skotertur ut i solenskenet, ätit lunch ute och stökat med lite smått och gott. Just nu är jag helt slut i kroppen, så otroligt trött. Pressade mig ordentligt på lördagskvällen för att inte vara tvungen att gå hem så tidigt, men det har tagit ut sin rätt idag istället. Även om magen har mått bättre så blir jag trött väldigt lätt nu förtiden. Både att inflammationen finns där och att jag nu slutat med helt med kortisonet känns av.

Nu blir det godnatt så att jag orkar jobba imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: