Ingen trollerimix

Jag var på jakt efter hemglass-bilen idag, men jag lyckades aldrig få tag på den. Stressigt som själv fan kan jag sammanfatta denna dag som. Dessa frysta trolleripinnar hade jag tänkt ha som käk inför koloskopi förberedelsen, dagarna när man inte får annat än flytande kost. Att tugga på något kan vara omväxlande, även om det bara är fryst saft. Får se om jag hittar några isglassar på annat håll.

Annonser

2 Responses to Ingen trollerimix

  1. hallonmoset skriver:

    På Ica går det fortfarande att handla piggelin i 15 pack :) borde finnas andra isglassar också men piggelinen brukar jag köpa :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: