Magen sämre

Jag har tillåtit mig själv att äta onyttigt för att jag inte blivit speciellt dålig av det, även om inflammationen förvärrats. Men från igår till idag har magen verkligen fått frispel, det var länge sedan jag varit så dålig. Antagligen har det varit förmycket av det goda förlänge. Det är precis detta som jag upplevt flera gånger förr, jag fortsätter äta dålig när jag märker att det går bra, men som sedan går åt helvete. Att jag aldrig lär mig.

Annonser

2 Responses to Magen sämre

  1. Maria skriver:

    Jag förstår precis vad du menar, det har varit likadant för mig. Ett tips när magen är som mest orolig är att äta kokt mat, det har hjälpt mig väldigt mycket och magen har varit väldigt lugn nu en lång tid. Hoppas magen lugnar ner sig! Mvh Maria

    • Jag och Crohns skriver:

      Jag brukar sköta mig bättre, men ibland orkar jag bara inte. Jag har funderat på börja äta mer soppa, det måste vara väldigt bra, och gott är det ju också. Vid månadskiftet ska det bli nya tider :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: