Fortsatt misskötsel

I helgen har jag festat på chips, godis och druckit dricka, inte vad jag borde göra, men jag ska skära ner så småningom. Jag har tillåtit mig själv att äta vad jag längtat efter nu en tid, men jag har en plan.

Jag har inte fått något bestämt datum för koloskopin än, men det blir troligen vecka 13. Efter undersökningen kommer jag bli mycket mer strikt vad gäller min kost igen, det blir som jag åt och levde före nyår kan man säga. Jag ser framemot att ha något att jobba på igen, senaste tiden har varit oengagerad men snart blir det ändring på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: