Rehab

Idag har jag varit på gymmet igen i syfte att rehabilitera mig. Axeln och korsryggen gör fortfarande lite ont men känns ändå rätt okej. Det blev knäböj, bänkpress och marklyft, samtliga gick helt okej och jag hoppas att jag kan börja komma ur väggen som jag senast hade gått in i. Magen har istället gjort mer ont idag, inte crohns-ont, något annat konstigt. Men just nu känns det bra och jag ska passa på att lägga mig när inget gör ont :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: