Chips och Coca Cola

Har verkligen sovit som en tok förra natten också, men oroligt. Idag under förmiddagen började jag känna lite livsenergi sprudla i kroppen igen. Jag kämpade mig till gymmet trots att jag hade bestämt mig för att avstå, det gick rätt bra också.

Jag har också ätit bra idag, tills nu vill säga. Suget efter Pringles blev förstort, dessa ljuva perfekta skapelser som smakar precis som jag vill. Det händer någon gång per år att jag får detta enorma sug efter chips, idag var den dagen. Till det hela köpte jag 3 x 1,5 liter Coca Cola, jävla helvete. Dricka är något som jag verkligen försöker hålla mig ifrån, men sugen som jag var så blev det som det blev. Det är sant att man aldrig ska handla när man är hungrig. Vi får se hur detta slutar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: