Fruktansvärt trött

Från och med i söndags har jag varit väldigt trött. Jag lägger mig tidigt på kvällen och sover till och med under dagen, men inget hjälper. Jag har samtidigt förlorat aptiten igen, något samband där att jag är i en svacka igen.

Just denna trötthet är hemskt jobbig, orken och lusten är som bortblåst och det går inte att göra något. Nu ska jag lägga mig och gör mig klar för en ny arbetsdag, jag hoppas att det finns mer energi i kroppen imorgon.

Annonser

One Response to Fruktansvärt trött

  1. Sofia skriver:

    sv: Tack! Lycka till med koloskopin och jag hoppas att det inte har blivit värre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: