Tacos fungerar ibland

Jag brukar inte äta tacos speciellt ofta på grund av de starka kryddorna och att det kan bli förmycket fett, har inbillat mig att magen inte mår bra av denna rätt. Men egentligen är det inte så dålig mat (förutom nacho-chipsen och kryddorna). Hur som helst så har jag ätit tacos ganska mycket den sista tiden, senast igår till lunch och idag till middag. Det känns som detta är min helglyx. Magen har klarat det rätt bra må jag säga, kan i och för sig bara vara kortisonet som gör mig tåligare. Gott är det i alla fall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: