Att få må bra för en stund

I morse när jag steg upp kände jag mig som jag brukar känna mig, seg och trött (även om jag sovit tillräckligt), men efter att jag ätit frukost och donat började det bli bättre. Jag tog mig sedan en promenad till jobbet för att avsluta lite arbete inför nästa vecka, väl på väg dit var det strålande sol och helt underbart ute, jag kände hur glad jag blev och att livet just i denna stund var riktigt härligt. Det kändes som att komma ut ur en fängelsehåla för första gången på flera år, jag längtar till våren och sommaren. Maj är nog min nya favoritmånad, ofta väldigt soligt och lagom varmt, mysigt när det börjar bli grönt och sommaren just ska ta grepp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: