Tillbaka till träning

Jag är fortfarande hängig sedan förkylning och har svårt att äta på grund av att jag mår illa, trots detta längtar jag tillbaka till träningen. Jag tror det kommer att bli bättre när jag får börja slita i lite vikter igen. Även om jag lagt konditionsträningen åt sidan så funderar jag på att ta mig till simhallen och plaska, bara lugnt och behagligt sim. Jag är trött på att ligga hemma som en överjäst bulldeg som inte orkar göra nått. Imorgon får vi ser hur det går.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: