Jag mår illa

Redan före jul hade jag tappat aptiten, jag mår illa ganska ofta. Bara lite lagom så att jag sällan är sugen på att äta. Problemet är att jag har ätit mer onyttig mat, det blir lätt så när jag inte vill äta det jag brukar. Trots det har jag snart tappat 4 kg på 1-2 månader.

I helgen har jag varit på två födelsedagskalas, det har blivit tårta och annat sött. Hemma har jag ätit av det lösviktsgodis (1,5 kg) som jag köpte i veckan, men jag mår bara mer illa efter jag ätit det (vem kunde tro något annat). Nu är godispåsen gömd i ett skåp, jag vill inte se den jäveln nå mer. Jag måste påbörja en detox och få ordning på vad jag äter igen, och låt mig bli frisk från den här förkylningen som jag haft i två veckor.

Just nu är jag inte så pigg på en ny arbetsvecka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: