Varför köpte jag godis!?

Jag har varit beskyddad med en stark motståndskraft för att hålla godis på ett tryggt avstånd. Vid jul försvann denna aura och jag har tjuvätit skumtomtar och lite annat. Igår fick jag se stans godiskiosk ha utförsäljning på sitt lyxgodis på grund av ny butik. Jag kunde inte hålla mig, 1,99 kr/hg är ett bra pris. Jag kom hem med en godispåse på 1,5kg, det är förbannat mycket godis för en som egentligen inte ska äta snask. Varför köpte jag egentligen, bara för att det var billigt så klart, men jag tjänar ju ingenting på det ändå. Ja, vi får se om jag helt enkelt låter bli att äta eller om jag kommer att ha slut efter helgen.

Annonser

2 Responses to Varför köpte jag godis!?

  1. Mats skriver:

    Fox är ruggigt goda. Ser dock inga cola-flaskor eller sura nappar, mina egna favoriter.

    • Jag och Crohns skriver:

      Jag öste på så mycket i början att jag inte fick med hela utbudet innan påsen var full. Jag är helt enkelt en orutinerad lösviktsköpare, och det känns som jag alltid köper fel godis :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: