Fortfarande förkyld

Jag är fortfarande förkyld och jag känner mig seg. Något positivt är att jag börjat äta bättre nu, även om Coca Colans begär fortfarande sitter kvar. Jag har haft lite svårt att somna på kvällarna så sömnen har blivit lite lidande. Jag fortsätter med full styrka på kortisonkuren, doktorn skulle ringa för en vecka sedan men det gjorde han så klart inte det, så jag vågar inte gå ner förrän jag pratat med honom. Nu måste jag fixa mig kvällsfika innan läggdags, när det nu blir.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: