Ordentligt förkyld

Jag har inte orken till att göra mycket just nu, men försöker ändå skriva några rader. Halsen gör så ont och snoret flödar, jävla fan också. Som vanligt blir jag jätteförkyld varje gång jag ska bli förkyld, tur att det var länge sedan sist.

Kan man ens blir frisk på 2-3 dagar, jag hör ibland att folk säger det, kul för er i så fall. Jag kommer säkerligen vara dålig mellan 1-2 veckor. Det som också är jobbigt är att jag inte orkar hålla efter i köket, igår fick jag äta mat med en osthyvel, är besticken inte diskade får man ta vad man har. Jag hoppas jag blir frisk innan maten tar slut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: