Att stoppa en förkylning

Jag har inte varit förkyld på nästan ett halvår, vilket är en sensation i sig. Men just kommande helg får jag inte bli förkyld, och då börjar jag så klart känna mig krasslig.

Jag ska åka iväg genom halva Sverige med kompisgänget och fira en av oss som fyller 30. Det kommer att bli ett högt temp och massor med skoj, och då kan jag inte vara förkyld och lika energifylld som en skabbräv.

Nu äter jag multi-vitamin + extra c-vitamin och Echinagard. Jag dricker mycket och kosten är bra, jag har inhandlat röd paprika, apelsiner och broccoli, c-vitaminrikt. Jag vet inte om detta kommer att hjälpa eller kanske till och med inte är nyttigt, men jag är desperat. Jag vilar från träningen och glor bara på tv, jag måste bara försöka få lite extra sömn, så jag borde egentligen ligga och sova istället för att skriva allt det här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: