Helgdag

Visst är det härligt med en extra helgdag!? Trots att jag har sett filmer hela dagen så har jag även varit på gymmet. Jag har kört extra mycket knäböj i några veckor och det går bra, tyvärr får jag ont i nacken av det, även om jag gör som jag ska. Nacken och ryggen har blivit sämre av allt sittande på kontoret. När jag var liten och lekte hela dagarna hade jag minsann inte ont. Jag har börjat göra en del stretch-övningar för rygg, nacke, höfter och ben, det brukar hjälpa och jag hoppas att det även fungerar denna gång. Bara att få in rutinen att göra det en gång per dag, men det är ju så tråkigt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: