Chips och dricka

Det nya året hade jag tänkt börja på ett nyttigt sätt, det blev inte så. Istället äter jag godis, chips och dricker läskeblask, vad händer?!

Under jul har jag ätit mer sötsaker än vad jag brukar göra, även feta karameller som knäck och choklad har jag tryck i mig. Detta har gjort att jag fått tillbaka mitt sockersug som jag trodde jag lämnat för gått.

Igår när jag var och röntgade knäna tyckte jag att jag förtjänat något extra. Jag köpte starka nachochips med salsadipp. Så idag har jag ätit chips, godis och druckit dricka som blivit kvar från nyår.

Till råga på allt åt jag en rätt näringsfattig och fet middag, potatisbullar med bacon och lingonsylt. Dagens fettintag är mycket högre än vad jag brukar klara av, men nu när mjölet är borta och med kortison i kroppen kanske jag klarar mig.

Efter denna vecka när vardagslivet är tillbaka får nog också den nyttiga kosten komma på besök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: