Kortisonkick

Igår hade jag svårt att somna, och trots att jag inte sovit så mycket i natt är jag inte trött. Det är kanske en kombination av kortison och en vridning av dygnet. Den senaste veckan har jag haft en tendens att vara vaken för länge, inte varit speciellt trött, men när jag ska upp på morgonen är jag knappt vid liv.

Jag vet inte säkert men jag kan tänka mig att man blir mer speedad av Prednisolon än med Entocort. Första gången jag åt kortison så var det Prednisolon, då var jag igång hela tiden, vare sig det var morgon eller kväll. Med Entocort känner jag mig nästan som vanligt förutom vid sängdags, då jag kan ha svårt att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: