Nyårsplaner

Om några dagar är det nya året här. Jag kommer att fira detta med mina vänner i en stuga ute i ödemarken. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i att göra så stor grej av nyårsfirandet, särskilt inte supa sig redlös som många verkar göra. Att börja ett nytt år med att vara bakis och må skit är väl ändå inget roligt. Det räcker gott att äta en god middag och bara umgås.

Nu när jag inte känner mig speciellt pigg vill jag gärna ha ett ganska lugnt nyår, så detta passar mig perfekt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: