Då var julen över

Jag har haft en relativt bra jul. Det har blivit mycket av både maten och sötsakerna, men bröd och kakor (gluten) har jag låtit bli.

Som vanligt började jag julaftonsförmiddagen med att äta risgrynsgröt hos mina föräldrar, sedan blev det knäck, nötter, glögg och godis som uppvärmning inför julbordet. Från julbordet åt jag verkligen av allt och jag blev fruktansvärt mätt. Jag orkar inte räkna upp allt men det var rejält med mat. Senare på kvällen blev det kaffe och tilltugg flera gånger om. Magen mådde faktiskt överraskande bra även om det var mycket mer fett och socker än vad jag vanligtvis stoppar i mig.

På juldagen var det hemvändarkväll på  hotellet, jag och kompisgänget drog dit. Jag drack knappt någon alkohol under hela kvällen och det gick bra ändå. Idag har jag mått bra, bara lite trött från den sena kvällen. Jag har hunnit med ett pass på gymmet på förmiddagen, det gick bra och känner mig så glad att jag inte drack som de flesta andra.

Nu är det bara att sikta in sig på nyåret.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: