Storstädning, skumtomtar och kortison

Dagen före julafton fortsätter jag med min storstädning som har pågått i flera dagar. Dammsugit, skurat och dammtorkat överallt. Alla saker ligger på sin rätta plats och det är rent ut sagt städat in i själen. Nu kan jag koppla av på riktigt imorgon :)

När det är städat och fint omkring mig så känner jag att det är lättare att slappna och hämta energi när jag inte mår bra. Det är jobbigt att ha dåligt samvete för att det ser förjävligt ut när energin inte finns att göra något åt den.

Idag började jag ta Entocort igen. Jag satt en stund vid frukostbordet och funderade på om jag verkligen borde, men det är väl bara att köra på och hoppas på att det gör susen.

Då var det dags igen...

Jag är fortfarande illamående och det är svårt att hitta något jag vill äta. Ofta får jag tvinga i mig något av det vanliga, men jag äter mycket mindre. Illamående går att dämpa en stund med lite godis eller något onyttigt. Idag har jag för att fira julen ätit lite skumtomtar och druckit julmust, jag har givetvis ätit vanlig mat också. Jag håller inte alls samma energiintag som jag gjorde för en månad sedan, styrketräning är också på en lugnare nivå. Nu när det är jul är det lättare att ta det lugnt, men jag vill få tillbaka aptiten och träningssuget.

Julskum original och nya polka.

2 Responses to Storstädning, skumtomtar och kortison

 1. Miss crohn skriver:

  Hej! Aaa såg du hade skrivit på min mejl :) Äter med Entocort nu.. Mår skit av det också men tur att det finns så vi slipper prednisolonet iaf! För det mår jag riktigt skit av:P

  Fin blogg btw! :)

  / miss crohn

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej! Vad bra, då har du min adress om du vill skriva.
   Jaha du tar det också Entocort, är det därför du också är uppe sent :) Även om jag inte känner mig speciellt pigg så verkar jag ha lite svårare att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: