Julskinka

Jag vet inte vad jag ska äta, men något måste jag få i mig. Min aptit är inte så bra och jag mår illa till och från. När jag var på affären så köpte jag mig en julskinka, magert kött som samtidigt ger julstämning. Egentligen är jag inte så sugen på skinka heller, men det går ner, klarar bara inte av mer kyckling. Just nu är det cornflakes, mjölk och jordgubbssylt som är favoriten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: