En vecka till jul

Nu är det bara en vecka kvar till julhelgen, tiden går verkligen fort. Under kommande vecka ska även doktorn höra av sig, jag är verkligen spänd på att höra resultaten från senaste provtagning. Om proverna inte är bra kommer jag troligen börja om med kortisonet Entocort. Jag kommer inte säga emot om det är behövligt, de senaste veckorna har jag känt mig riktigt slö och det är inte ett bra tecken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: