Lövbiff och klyftpotatis

Äntligen har jag tagit mig tid att tillaga en köttbit, lövbiff går väldigt fort att steka så det är perfekt. Jag avnjöt köttet med klyftpotatis och en kall sås, mer än så behöver jag inte. Som dryck drack jag min första öl på väldigt länge, jag tyckte att det var ett bra tillfälle. Som eftersnacks blev det några majschips för att få den extra njutningen till ölen. Denna måltid var precis vad mina smaklökar behövde.

Annonser

3 Responses to Lövbiff och klyftpotatis

 1. Maria skriver:

  Vilken sorts kost passar bäst för dig? Jag försöker att hålla mig så mkt som möjligt från fet mat, som pizza m.m, choklad (som är det bästa jag vet:-) ) imorgon ska jag ta kontakt med en dietist för att få råd om hur man bäst kan lägga upp kosten för att må så bra som möjligt. Mvh Maria

  • Jag och Crohns skriver:

   Ett enkelt svar är egentligen husmanskost, lagom av allt och ta bort det som är besvärligt. Skräpmat som pizza, hamburgare, godis, kakor, dricka osv. är ju inte lämpligt, det är väldigt sällan jag äter sådant, men det händer.

   Fettintaget försöker jag hålla nere, speciellt från dåliga källor. Jag äter mycket kyckling och ris. Annars potatis och fisk eller annat magert kött (både nöt- och fläskkött).

   Gluten och laktos har jag näst intill slutat med, väldigt lågt intag.

   Jag sköter min kost bra, men det kommer perioder då jag tappar fokus och slarvar rejält.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: