Havregrynsgröt

Havregrynsgröt är vad många brukar kalla den perfekta frukosten. Jag vill också äta havregrynsgröt, men jag slutar ofta efter ett par dagar när inte magen mår bra av det. Igår vad jag till affären och köpte Sempers havregryn som ska vara fri från andra sädeslag, vilket gör den helt glutenfri. Eftersom min teori om att jag inte tål gluten speciellt bra så kanske Sempers havregryn skulle fungera bättre. Till frukost idag blev det som sagt gröt och det var gott, tyvärr blev magen lite irriterad av det så jag låter nog bli gröten för ett tag. Jag tror jag har något allmänt problem med havregryn.

Det finaste sågspån du kan finna...

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: