Nötbananachockshaken

Den senaste tiden har jag gjort min obligatorisk kvällsdryck för att släcka både törst och sötsug, denna kväll var inte ett undantag.

Shaken består av mjölk, banan, jordnötssmör, proteinpulver (kasein,  choklad), denna kväll hade jag även i en skvätt vispgrädde. Jag brukar variera mängden mjölk beroende på om jag vill ha den tjock eller lättdrucken. Smaken är en härlig blandning av choklad och jordnöt, bananen ger den extra sötma. Mmmm vad gott, sitter och sippar på den samtidigt som jag skriver :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: