En dröm blev sann

Igår drömde jag om klyftpotatis och idag blev den drömmen sann. Jag tog mig i kragen och införskaffade en påse potatis, jag kämpade med potatisskalaren undertiden magen skrek av hunger. Det blev en sen middag, men väntan var det värt. Tyvärr hade jag inget kryddigt kött så det blev kyckling istället för ovanlighetens skull, men bara jag slipper riset och får min potatis så är jag glad :) Till det blev det sås på turkisk yoghurt och haricots verts.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: