Vad äter jag?

Jag är less på allt och äter bara för att jag måste. Det har blivit mycket ris den senaste veckan, väldigt mycket! Jag måste leta fram ett gäng potatisar och göra en smaskig gratäng, eller klyftpotatis, mmmm… jag älskar klyftpotatis :) Något kryddigt kött till det hade inte varit dumt, kyckling och lax börjar faktiskt ta emot. Jag får se om jag kan förverkliga denna dröm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: