Tröttheten hänger kvar

Jag är fortfarande mer trött än vanligt. Kroppen säger att den inte har några krafter kvar, jag orkar inte ens lyssna på den. Skämt åsido, tröttheten går upp och ned, men jag känner mig för det mesta riktigt hängig. Aptiten har också fått känning av detta, matlusten är inte alls som den brukar, även om den inte alltid är på topp i vanliga fall.

Träningen har blivit mycket lugnare och jag planerar att låta kroppen vila lite extra. När jag blir piggare har  jag nya planer på hur träningen ska läggas upp, det ska bli kul.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: